Meer informatie

Wij hebben uw bericht ontvangen.
Download de brochure

Vul onderstaand formulier in voor vragen of bel WOON Makelaars:
0486 420208

Kenmerken

Bouwdeel: Marktkwartier
Prijs v.o.n.: € 282.500
Prijs per parkeerplaats v.o.n.: € 12.500
Huurprijs: € 1.000 Incl. serv.kst,
excl parkeerplaats
Huurprijs parkeerplaats: € 80,- p/mnd
Woonoppervlakte: 130 m2

Download hier:
Plattegrond downloaden (pdf)
Algemene informatie downloaden (pdf)
Technische omschrijving downloaden (pdf)
Meer informatie aanvragen
Wijzigingen in de indeling zijn bespreekbaar. Graag maken wij uw appartement op maat.
Is de verkoop van uw eigen woning nog een belemmering voor de aankoop van een appartement? Wij bieden hiervoor mogelijkheden die we graag met u willen bespreken.
terug naar overzicht

Appartement 32

Het gemak van gelijkvloers wonen in een 2-laags appartement.

Extra ruimte en voorzieningen voor ‘gasten’ of voor het uitoefenen van hobby’s, zijn gelegen op de verdieping. Uw woonkamer kijkt uit op de Hoofschestraat, maar slapen doet u aan de achterzijde, grenzend aan de binnentuin van het complex. 2 slaapkamers met een mogelijkheid voor een 3eslaap/hobbykamer. Fraai beschut dakterras op de verdieping gelegen op het zuiden.

Alle appartementen zijn voorzien van hardhouten kozijnen en buitendeuren. De gevelbeglazing is van blank HR++ glas en op sommige plaatsen in een gelaagde uitvoering. Daarnaast wordt in ieder appartement vloerverwarming toegepast, zodat radiatoren voor raampartijen kunnen worden voorkomen en zuinig met energie kan worden omgegaan. Voor uw gemak en veiligheid is bij de centrale entree een videofooninstallatie aanwezig, zodat u vanuit uw appartement kunt zien voor wie u open doet. De vloeren worden uitgevoerd als “zwevend’, wat u in staat stelt om voor nagenoeg iedere ‘vloerbedekking’ te kiezen (mits aan de NEN norm voldoet). In de stallinggarage bevindt zich de berging die bij ieder appartement hoort. De stallinggarage is naast een bij het appartement behorende parkeerplaats tevens voorzien van een centrale containerruimte, fietsenstalling voor korte stallingperiode, stallingsplaats voor scootmobielen en een plateaulift naar het Torenplein. Het toegangshek van de garage wordt uitgevoerd als een geluidsarm rolhek (afstandbediening) en de hellingbaan wordt voorzien van vloerverwarming, zodat gladheid in de winter wordt voorkomen.

 

Meer informatie aanvragen
  • "Eigentijds wonen in een historisch centrum"
  • "Eindelijk ruimte voor mijn hobby, mijn eigen atelier."
  • "Vredig wonen in de meest belegerde stad van Nederland"
  • "Privacy in een bewoonde omgeving"
  • "Vandaag gaan we het water op met onze boot."
  • "Franse balkons, gezamenlijke tuin"