Meer informatie

Wij hebben uw bericht ontvangen.
Download de brochure

Vul onderstaand formulier in voor vragen of bel WOON Makelaars:
0486 420208

Markant wonen in het hart van Grave

In de historische binnenstad van het vestingstadje Grave wordt een nieuw stadshart gerealiseerd. Een aantrekkelijke invulling van de monumentale binnenstad met 45 appartementen, winkels (waaronder een Hema) en een parkeerkelder met ca. 100 parkeerplaatsen. Uiteraard blijft hierbij de historische sfeer van de binnenstad gewaarborgd. Markant wonen in Hart van Grave? Neem dan snel contact op met WOON Makelaars en ervaar het gevarieerde appartementenaanbod: van startersappartementen, ruime appartementen voor het middensegment tot en met luxe penthouses.

Hart van Grave

Op de locatie van het voormalige gemeentehuis in het vestingstadje Grave ontwikkelt Van der Horst Ontwikkelingsgroep uit Cuijk tezamen met de eigenaren van Hema Wijchen een nieuw stadshart. In de oude binnenstad van Grave komen 45 appartementen, ca. 7 commerciële ruimtes (waaronder een Hema) en een private parkeerkelder met ca. 100 parkeerplaatsen.

Het gerenommeerde Antwerpse architectenbureau Crepain Binst Architecture NV staat garant voor het ontwerp van dit stadshart in historische stijl. Het unieke van het project is dat de inwoners van Grave zoveel mogelijk betrokken worden bij de planontwikkeling.

 

Door inschakeling van klankbordgroepen waarin afgevaardigden van diverse belangengroeperingen zitting hebben, wordt kennis genomen van wensen en ideeën van de Graafse bevolking, zowel op het gebied van wonen als van ondernemen. Met deze inbreng wordt, waar mogelijk, rekening gehouden in de planontwikkeling, zodat er uiteindelijk een stadshart komt waar iedereen tevreden mee is!

http://www.hartvangrave.nl/
Meer informatie aanvragen
  • "Eigentijds wonen in een historisch centrum"
  • "Vredig wonen in de meest belegerde stad van Nederland"
  • "Franse balkons, gezamenlijke tuin"
  • "Vandaag gaan we het water op met onze boot."
  • "Privacy in een bewoonde omgeving"
  • "Eindelijk ruimte voor mijn hobby, mijn eigen atelier."