Meer informatie

Wij hebben uw bericht ontvangen.
Download de brochure

Vul onderstaand formulier in voor vragen of bel WOON Makelaars:
0486 420208

Kenmerken

- A-lokatie, binnenstad Grave
- Unit C9, Met (dag) horeca bestemming, direct naast Primera, aan de Markt
- Achterzijde van de unit aan het Torenplein
- Casco opgeleverd (aanvullende technische wensen zijn bespreekbaar)
- Vrije hoogte unit 3,40 meter
- Mogelijkheid tot bijhuren parkeerplaats

Download hier:
Plattegrond downloaden (pdf)
Meer informatie aanvragen
terug naar overzicht

Ondernemen in historisch koopcentrum Grave

In het plan "Hart van Grave" zijn acht prachtige commerciële units aan de Hoofschestraat, Hoofdwagt en Torenplein gerealiseerd. Er is nog maar 1 unit te huur aan de Hoofdwagt. De beschikbare unit is vrij in te delen en is 190m2 groot. De unit wordt casco opgeleverd, maar speciale wensen zijn bespreekbaar!

Naast lokale filiaalbedrijven als Gastrovino en Walk-in Closet, hebben ook grote namen in retail als HEMA, Kruidvat, VakantieXperts, Primera en Shoeby in het "Hart van Grave" hun nieuwste vestiging geopend. Hierdoor wordt de aantrekkingskracht van het winkelcarré gewaarborgd. Dit vormt voor Grave een extra commerciële stimulans. Met het sluiten van het winkelcarré (Markt-Rogstraat-Klinkerstraat-Hoofschestraat-Hoofdwagt) krijgt het centrum van Grave een extra dimensie voor ondernemend Grave. Hiermee wordt het 'funshoppen' gestimuleerd en neemt de verblijfstijd van consumenten sterk toe, het gehele jaar door. Bovendien heeft Grave van voor- tot najaar talloze recreanten te gast die het stadje met een bezoek vereren om haar prachtige historie. Het historische koopcentrum Grave biedt eigentijdse winkels en unieke eigenzinnige speciaalzaakjes. Afgewisseld met trendy, exclusieve mode en speciaalzaken. De beleving van het historische stadshart zal zeker in de toekomst haar onderscheidend vermogen behouden en versterken.

Wie is Firmitas Bis B.V.?
Firmitas Bis bv is een familiebedrijf dat de winkelruimten in het "Hart van Grave" verhuurd. De leiding van Firmitas Bis bv wordt gevormd door twee jonge en gedreven ondernemers uit de retailhoek, Rolf Schouten en Steffie van den Bosch-Schouten. Zij kennen het winkelbedrijf door en door en streven naar een evenwichtig detailhandels aanbod in Grave.

Indien u interesse heeft voor een commerciële ruimte in het project Hart van Grave, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Steffie van den Bosch-Schouten.

Firmitas Bis B.V.
S. van den Bosch-Schouten
p/a Spoorstraat 15, 6602 AV Wijchen
T: 06-24677261
E: directie-222@vab-hema.nl

Meer informatie aanvragen
  • "Franse balkons, gezamenlijke tuin"
  • "Vandaag gaan we het water op met onze boot."
  • "Eigentijds wonen in een historisch centrum"
  • "Eindelijk ruimte voor mijn hobby, mijn eigen atelier."
  • "Vredig wonen in de meest belegerde stad van Nederland"
  • "Privacy in een bewoonde omgeving"